bezorginformatie Kaarsen webshop wassenhuys.nl

Bezorging

Uw pakket in huis met PostNL

 

 

Leveringstermijn

Bijna alle artikelen leveren wij uit voorraad. De levertijd bij bezorging via PostNL is 2 tot 5 werkdagen. Bij niet voorraadproducten varieert de levertijd van 1 tot 3 weken.

Liever zelf kosteloos ophalen? ...Tijdelijk gesloten tot januari 2019

Het is ook mogelijk om kosteloos en snel je artikelen (mits op voorraad)  binnen 1 tot 2 dagen zelf op te halen aan de Haverdijk 18, 4841 AR in Prinsenbeek. Dit gebeurt of afspraak.  

Wij informeren je wanneer je pakket klaar staat. Op vertoon van geldige legitimatie en je orderbon wordt dan je pakket meegegeven. Cash betalen of pinnen is helaas niet mogelijk.

Routebeschrijving afhaalpunt

 

Verzendkosten Nederland en België

Afhankelijk van de hoogte van je bestelbedrag rekent wassenhuys.nl een bijdrage in de verzendkosten. Deze kosten worden bij het totaalbedrag van je bestelling opgeteld.

Bestellingen boven de € 75,00 (NL) worden gratis thuisbezorgd.

 

Bestelbedrag

Nederland

België

tot € 35,00

v.a. €35,00 tot € 75,00

v.a. € 75,00

zelf ophalen Prinsenbeek

€ 5,95

€ 3,95

gratis

kosteloos

€ 9,95

€ 7,95

€ 4,95

n.v.t.

Track & Trace

De bezorging van wassenhuys.nl wordt verzorgd door PostNL. Zodra wij jouw pakket hebben aangeboden aan PostNL wordt deze binnen 2 dagen bij  je thuisbezorgd.

Zodra je bestelling is verwerkt door PostNL ontvang je een bericht met daarin een track & trace link waarmee je de voortgang kunt volgen van je pakket.

Wij bezorgen standaard alleen aan huis om er zeker van te zijn dat jij of een van je huisgenoten het pakket in ontvangst heeft genomen.

Ben je niet thuis? Na 2x aanbieden kun je jouw pakket ophalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor of zelf een afhaalmoment en locatie kiezen. Op het `niet thuis bericht` staat hoe je dit kunt doen. Ook kun je een account aanmaken bij PostNL voor nog meer pakjes gemak.

Liever direct laten bezorgen bij een ophaalpunt van PostNL? Vul dan bij factuuradres uw huisadres in en bij ander afleveradres de gegevens van dit PostNL ophaalpunt. Dan sturen wij uw pakket rechtstreeks daarnaar toe.