bezorginformatie Kaarsen webshop wassenhuys.nl

Bezorging

via PostNL

 

 

Leveringstermijn

Bijna alle artikelen leveren wij uit voorraad. De levertijd bij bezorging via PostNL is 2 tot 5 werkdagen. Bij niet voorraadproducten varieert de levertijd van 1 tot 3 weken.

Liever zelf kosteloos ophalen?

Het is ook mogelijk om kosteloos en snel uw artikelen (mits op voorraad) binnen 1 dag zelf op te halen aan de Haverdijk 18, 4841 AR in Prinsenbeek. Dit is op de hoek in het pand van een tandtechnische praktijk waar u zich kunt melden bij de balie. 

Wij informeren u tijdig wanneer uw pakket klaar staat. Op vertoon van geldige legitimatie en uw orderbon wordt het pakket meegegeven. Let op! Cash betalen of pinnen is helaas niet mogelijk.

Routebeschrijving afhaalpunt

 

Verzendkosten Nederland en België

Afhankelijk van uw bestelbedrag rekent wassenhuys.nl een bijdrage in de verzendkosten. Deze kosten worden bij het totaalbedrag van uw bestelling opgeteld.

Bestellingen boven de € 75,00 (NL) worden gratis thuisbezorgd.

 

Bestelbedrag

Nederland

België

tot € 35,00

v.a. €35,00 tot € 75,00

v.a. € 75,00

zelf ophalen Prinsenbeek

€ 5,95

€ 3,95

gratis

kosteloos

€ 9,95

€ 7,95

€ 4,95

n.v.t.

 

 

 

 

 

PostNL en Track & Trace

De bezorging van wassenhuys.nl wordt verzorgd door PostNL. Zodra wij uw pakket hebben aangeboden aan PostNL wordt deze binnen 2 dagen bij u thuisbezorgd.

Zodra uw bestelling is verwerkt kunt u via uw orderbevestiging uw pakket volgen via een track & trace link.

Wij bezorgen standaard alleen aan huis om er zeker van te zijn dat u of een van uw huisgenoten het pakket in ontvangst hebt genomen.

Bent u niet thuis? Na 2x aanbieden kunt u uw pakket ophalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor of zelf een afhaalmoment en locatie kiezen. Op het `niet thuis bericht` staat hoe u dit kunt doen. Ook kunt u een account aanmaken bij PostNL voor nog meer pakjes gemak.