Bezorging

Hoe werkt de bezorging bij de wassenhuys.nl?


Leveringstermijn

Bijna alle artikelen leveren wij uit voorraad. De levertijd bij bezorging via PostNL is meestal 1 a 5 werkdagen. Bij niet voorraadproducten varieert de levertijd van 1 tot 3 weken.

Verzendkosten Nederland en België

Afhankelijk van de hoogte van je bestelbedrag rekent wassenhuys.nl een bijdrage in de verzendkosten. Deze kosten worden bij het totaalbedrag van je bestelling opgeteld.

Bestellingen boven de € 75,00 (NL) worden gratis thuisbezorgd.

Bestelbedrag

tot € 35,00

v.a. €35,00 tot € 75,00

v.a. € 75,00

Brievenbus

Nederland

€ 5,95

€ 3,95

gratis

€ 3,95

België

€ 9,95

€ 7,95

€ 4,95

n.v.t.

Track & Trace

De bezorging van wassenhuys.nl wordt verzorgd door PostNL. Zodra wij jouw pakket hebben aangeboden aan PostNL wordt deze binnen 2 dagen bij je thuisbezorgd. Zodra je bestelling is verwerkt door PostNL ontvang je een bericht met daarin een track & trace link waarmee je de voortgang kunt volgen van je pakket.

Wij bezorgen standaard alleen aan huis om er zeker van te zijn dat jij of een van je huisgenoten het pakket in ontvangst heeft genomen.

Ben je niet thuis? Na 1x aanbieden kun je jouw pakket ophalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor of zelf een afhaalmoment en locatie kiezen. Sinds 1 juli 2022 is PostNL gestopt met de `niet thuis' berichten. Via je track & trace informatie kun je zien wat de status van de bezorging is.

Liever direct laten bezorgen bij een ophaalpunt van PostNL? Vul dan bij factuuradres uw huisadres in en bij ander afleveradres de gegevens van dit PostNL ophaalpunt. Dan sturen wij uw pakket rechtstreeks daarnaar toe