Retouren en annuleren

Zo werkt retourneren bij wassenhuys.nl

Wij hopen dat je tevreden bent met je aankoop bij wassenhuys.nl Mocht dit om wat voor reden ook niet het geval zijn, dan kun je altijd je aankoop binnen 14 dagen na ontvangst herroepen door dit schriftelijk aan ons kenbaar te maken. Nadat de herroepingstermijn is verstreken heb je 14 dagen om het artikel te retourneren.

Retourneren en ruilen

Geef bij je terugzending duidelijk aan om welk artikel het gaat, je naam en adresgegevens, je bankrekeningnummer voor teruggave en het ordernummer. Na ontvangst van je retourverzoek informeren wij je per e-mail over de verdere afhandeling .

Zorg ervoor dat de artikelen bij je retourzending ongebruikt en in de originele en onbeschadigde verpakking zitten en indien van toepassing, nog voorzien van de originele labels.

Goed verpakken en terugzenden

Stuur je een artikel terug dan dien je deze goed te verpakken om beschadigingen te voorkomen. Je ontvangt van ons een franco retouretiket via mail. Dit retouretiket plak je op het pakket, die je vervolgens afgeeft bij een PostNL postkantoor of Business Point voor retourzending.

Zodra wij je retour hebben ontvangen wordt je aankoopbedrag binnen 2-5 dagen gerestitueerd. Hierop worden de retour verzendkosten in mindering gebracht. Deze zijn voor eigen rekening.

Retouradres:

't Wassenhuys , Wikketuin 12, 4824 PM BREDA

Gebruikte artikelen

Gebruikte artikelen komen niet in aanmerking voor restitutie of ruiling.

Beschadigd artikel

Het spreekt voor zich dat wij je bestelling met de grootste zorg behandelen. Alle artikelen worden voor verzending gecontroleerd. Mocht je ondanks onze zorgvuldigheid toch een door transport beschadigd of incompleet artikel hebben ontvangen verzoeken wij je dit binnen 3 werkdagen te melden aan info@wassenhuys.nl.

Stuur je deze artikelen retour dan s.v.p. bij deze zending duidelijk aangeven wat er beschadigd en/of incompleet en hoe is dat gebeurd? Nadat wij het beschadigde artikel terug hebben ontvangen en door ons de beschadiging is vastgesteld storten wij je aankoopbedrag plus verzendkosten binnen 14 dagen terug op uw rekening. Indien gewenst sturen wij een vervangend artikel. Hierbij geldt dat wij 1x de bezorgkosten en retourkosten voor onze rekening nemen.

Een beschadigd artikel moet je ook gefrankeerd terugsturen. Wij sturen je hiervoor een franco etiket die je op het pakket kunt plakken en via PostNL postkantoor retour kunt sturen.

Annuleren van je bestelling

Je kunt je bestelling kosteloos annuleren zolang deze nog niet door ons is verstuurd. Dit kun je telefonisch of schriftelijk doen binnen 24 uur na het plaatsen van je bestelling. Stuur hiervoor een e-mail naar info@wassenhuys.nl

Heb je ondanks je annulering je bestelling toch ontvangen?

Dan kun je het na ontvangst retour sturen binnen de daarvoor gestelde voorwaarden. Wij behouden ons het recht voor de creditering aan te passen als niet aan alle voorwaarden is voldaan.