Over ons

Van passie tot online kaarsenshop.

Wie zijn wij?

Kaarsenwebshop ´t Wassenhuys is een kleine onderneming uit het Noord-Brabantse Breda met een passie voor kaarslicht en het creëren van sfeer. Snuffelen naar bijzondere en mooie items vinden wij het leukste wat er is. November 2008 ontstond hierdoor het idee voor een webshop in sfeerlicht om zo onze passie uit te dragen en sfeer te brengen in andermans huiskamer. Na een jaar van ideeën uitwerken en ten uitvoer brengen hebben wij begin december 2009 de virtuele deuren van wassenhuys.nl geopend.

Lang lichtplezier!

In onze virtuele schappen vind je luxe kaarsen in diverse soorten, maten, kleuren en trendy uitvoeringen. Bijzondere handgemaakte kaarsen van Europese top kwaliteit. De hoogwaardige grondstoffen en het handmatige procedé van gieten of dopen zorgen niet alleen voor een lange brandduur maar ook voor een rustige vlam en een brandende kaars zonder walmen en druipen. Voor een optimale ervaring raden wij je aan onze brandinstructies ook goed te volgen. Zo kun jij lang en prettig genieten van je kaarslicht!

Naast onze uitgebreide kaarsencollectie is er ook volop keuze aan bijpassende kaarsenhouders zoals kandelaars, windlichten en lantaarns. En wat dacht je van handige service items en kaarsendecoratie? In onze shop draait alles om sfeerlicht, gebruiksgemak en top kwaliteit.

Onze missie?

Jou van de speciale warmte van kaarslicht laten genieten door ons assortiment van bijzondere, kwalitatief hoogstaande kaarsen. En voor gemak en inspiratie zorgen tijdens het online shoppen bij wassenhuys.nl. Onze collectie wordt continue uitgebreid en vernieuwd met meer lichtproducten en woonaccessoires. Dus blijf kijken!