Kaarsenwebshop Wassenhuys

Over ons

Van passie tot online webshop voor mooie trendy decoratieve kaarsen en meer...

Wie zijn wij?

Kaarsenwebshop ´t Wassenhuys is een jonge onderneming met een passie voor kaarslicht en het creëren van sfeer. Snuffelen naar bijzondere en mooie items vinden wij het leukste wat er is. November 2008 ontstond hierdoor het idee voor een webshop in sfeerlicht om zo onze passie uit te dragen en sfeer te brengen in andermans huiskamer. Na een jaar van ideeën uitwerken en ten uitvoer brengen hebben wij begin december 2009 de virtuele deuren van wassenhuys.nl geopend.

 

Lang lichtplezier!

In onze virtuele schappen vindt u luxe kaarsen in diverse soorten, maten, kleuren en trendy uitvoeringen. Bijzondere handgemaakte kaarsen van Europese top kwaliteit. De hoogwaardige grondstoffen en het handmatige procedé van gieten of dopen zorgen voor een lange brandduur en branden zonder walmen en druipen. Zo kunt u lang en prettig genieten van uw kaarslicht!

 Ook is er volop keuze aan bijpassende kaarsenhouders zoals kandelaars, windlichten en lantaarns. En wat dacht u van handige service-items of kaarsendecoratie? Bij kaarsenwebshop 't Wassenhuyys draait alles om sfeerlicht, gebruiksgemak en top kwaliteit.

 

Onze missie?

U van de speciale warmte van kaarslicht laten genieten door ons assortiment van bijzondere, kwalitatief hoogstaande kaarsen. En voor gemak en inspiratie zorgen tijdens het online shoppen bij wassenhuys.nl.  Onze collectie wordt continue uitgebreid en vernieuwd met meer lichtproducten en woonaccessoires. Dus blijf kijken!

 

Meer weten over de kwaliteit van onze kaarsencollectie? Kijk dan bij productinfo.