productinformatie Kaarsen webshop wassenhuys.nl

Productinfo

over kaarsen kwaliteit

Kaarslicht kopen bij wassenhuys.nl staat garant voor vele uren lichtplezier.

Wij hebben ons assortiment dan ook met de grootste zorg samengesteld. Je vindt in onze shop een uitgebreide collectie trendy kaarsen voor diverse toepassingen, gelegenheden en seizoenen.  

Europese topkwaliteit

Onze kaarsen zijn gemaakt van de fijnste materialen en worden nog stuk voor stuk met de hand gegoten. De gebruikte grondstoffen (paraffine, stearine, lonten en pigmenten) zijn van Europese origine en ook de fabricage-standaard is Europees. Wij werken samen met een selecte groep fabrikanten en leveranciers uit o.a. Zweden, Denemarken, Duitsland en Nederland.

Brandduur

Door de hoogwaardige grondstoffen en ambachtelijke fabricage hebben de kaarsen in onze collectie een lange brandduur en excellente brandcapaciteit. Doordat de kaars schoon brandt heb je geen last van walmen en spetteren. En kun je vertrouwen op een goede aankoop.

Meer lichtproducten

Vernieuwing en uitbreiding vinden wij zeer belangrijk. Wij zullen continu het assortiment uitbreiden met nieuwe collecties van onze fabrikanten en met unieke producten die we tegenkomen. Dus blijf kijken!  

 

Meer weten over het gebruik van kaarsen? Kijk dan bij kaarsen en tips en advies.