veilig bestellen met Santu Secured

Veilig winkelen

bestellen met vertrouwen

 

Kan ik veilig online bestellen en afrekenen bij ´t Wassenhuys.nl?

Zeker. Het afreken- en bestelproces van onze webshop is beveiligd door een fraude protectie systeem die veilige verzending van uw gegevens verzekert. Door op "Veilig bestellen" te klikken, wordt u verbonden met dit beveiligde systeem. 

Bestelproces

 

U hoeft geen account aan te maken om te bestellen bij wassenhuys.nl. Het bestelproces kunt u op elk moment annuleren. Pas als u klikt op de button `verstuur order` worden de bestelgegevens aan ons verzonden. Een veiligheidskenmerk zijn de slotjes aan weerszijden van deze knop.

Privacy

Al uw persoonlijke- en betaalgegevens voert u in op beveiligde pagina´s waar gebruik wordt gemaakt van een zeer hoge SSL encryptie om uw data te beschermen. Zodra uw betaling voor uw order is goedgekeurd, worden al uw betaalgegevens automatisch van onze beveiligde server verwijderd.

 

Veilig afrekenen

 

Voor uw betalingen geldt hetzelfde. Deze vinden plaats in de vertrouwde en beschermde omgeving van uw eigen bank. Wij maken hiervoor gebruik van betaalprovider Sisow om uw betaling veilig te verwerken.

Keurmerk Qshops

Onze webshop draagt het keurmerk Qshops.  Dit keurmerk is officieel door de overheid erkend en goedgekeurd. Met onze certificering bieden wij u meer zekerheid bij het online winkelen. Wij committeren ons aan de gedragscode en aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving. Bij klachten en geschillen heeft u de mogelijkheid om hierbij te laten bemiddelen.