Veilig winkelen

 

Bestellen met vertrouwen

Kan ik veilig online bestellen en afrekenen bij ´t Wassenhuys.nl?

Zeker. Het afreken- en bestelproces van onze webshop is beveiligd door een fraude protectie systeem die veilige verzending van uw gegevens verzekert. Door op "Veilig bestellen" te klikken, word je verbonden met dit beveiligde systeem.

Bestelproces

Je hebt geen account nodig om te bestellen bij wassenhuys.nl. Het bestelproces kun je op elk moment annuleren. Pas als je klikt op de button `verstuur order` worden je bestelgegevens aan ons verzonden. Een veiligheidskenmerk zijn de slotjes aan weerszijden van deze knop.

Privacy

Al je persoonlijke- en betaalgegevens voer je in op beveiligde pagina´s waar gebruik wordt gemaakt van een zeer hoge SSL encryptie om je data te beschermen. Zodra je betaling voor je order is goedgekeurd, worden al je betaalgegevens automatisch van onze beveiligde server verwijderd.

Veilig afrekenen

Voor jouw betalingen geldt hetzelfde. Deze vinden plaats in de vertrouwde en beschermde omgeving van je eigen bank. Wij maken hiervoor gebruik van betaalprovider Buckaroo (voorheen Sisow) om je betaling veilig te verwerken.

Keurmerk Qshops

Onze webshop draagt het keurmerk Qshops. Dit keurmerk is officieel door de overheid erkend en goedgekeurd. Met onze certificering bieden wij je meer zekerheid bij het online winkelen. Wij committeren ons aan de gedragscode en aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving. Bij klachten en geschillen heb je de mogelijkheid om hierbij te laten bemiddelen.