Candellana handkaars fingers crossed

Candellana
FGK0012
  • 1-3 werkdagen
  • Beschrijving
  • Specificaties

Zit je ergens voor te duimen? Steek dan deze mooie fingers crossed handkaars van Candellana aan en zet je gedachten op een goede afloop kracht bij.

Wil je duimen voor jezelf of iemand anders? Wat de reden ook is als je deze levensechte fingers crossed handkaars van Candellana aansteekt verspreid je goede vibes in je omgeving ter support. Deze vingers gekruisd kaars is net zo groot als een volwassen hand en is afgewerkt met mooie details en metallic glanslak. 

Ontzettend leuk ook om te geven aan die ene vriend of vriendin. Familielid of collega die een extra steuntje in de rug kan gebruiken bij een spannende aangelegenheid. En als beeld staat het ook fantastisch in je interieur. 

De fingers crossed handkaars is van uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar in diverse trendy kleuren : goud, klassiek goud, zilver, brons, staal, jeans blauw en glossy roze. Deze "ik duim voor je" kaars gaat hard dus mocht jouw favoriete kleur er even niet zijn, reserveer dan via onze info mail alvast jouw exemplaar.

Product:

Handkaars fingers crossed

Afmeting: H 19,4 cm x L 9 cm x B 9 cm

Brandduur: ± 30 uur

Verpakt: per stuk

Fabricage: handgemaakt in Europa

Grondstof: premium was

Gewicht: 414 gram

Merk: Candellana